jäsenkorjausta päästä varpaisiin

 

 

 Perinteisellä jäsenkorjauksella saadaan hyvin apua niin akuutteihin, kuin kroonisiinkin tuki- ja liikuntaelimistön vaivoihin, kun kontraindikaatiot suljetaan pois.

 Muun muassa seuraavin vaivoihin saadaan hyvin apua:

* Alaraajojen kineettisen ketjun tasapainottamisessa; jalkojen erimittaisuuden poistossa sekä jalkaterien, nilkkojen, polvien ja lonkkien virheasentojen ja kiputilojen korjaamisessa

 

* Alaselän kiputilojen hoidossa; iskiaksen ym. ristiselän ja lannerangan särkytilojen ja virheasentojen hoidossa.


* Kieroselkäisyyden eli skolioosin hoidossa etenkin lapsilla ja nuorilla.


* Yläselän kiputilojen, nikamien virheasentojen ja niistä aiheutuvien elintoimintojen häiriöiden, kuten vatsaongelmien, sydämen rytmihäiriöiden, hengenahdistuksen ja korkean verenpaineen hoidossa., silloin kun ne johtuvat kineettisen ketjun epätasapainosta selän alueella, nikamien lukoista, kiertymistä tai jäykistymistä.


* Hartioiden ja niskan alueen vaivojen, kuten jännitysniskan, lapojen lukkiutumisen, päänsäryn, huimauksen ja migreenin hoidossa.


* Yläraajojen kiputilojen, kuten käsisärkyjen, kipuolkapään/jäätyneen olkapään ja tenniskyynärpään hoidossa sekä ranteen ja sormien alueiden ongelmissa.


* Pään alueen vaivojen, kuten jännityspäänsäryn, kasvosärkyjen, purentahäiriöiden ja näköhäiriöiden hoidossa.

 

lisää jäsenkorjauksesta  www.perinteinenjasenkorjaus.fi

6. Joulu, 2015

Jäsenkorjausta Hyvinkäällä

paluumuuttaja palveluksessa! Jäsenkorjauksen suosio on kasvanut huimasti ja sopiikin erinomaisesti hieronta käyntejen lisukkeeksi, mutta toimii erinomaisesti omana hoitonaankin. Älä kärsi kivuista vaan varaa aika kivuttomaan ja pehmeään jäsenkorjaukseen!!!